Secţiuni » Arii de practică » Business » Infrastructură
Infrastructură
Profesionişti
 

Înființare societate de avocați IJDELEA MIHĂILESCU
17.10.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Oana Ijdelea si Anca Mihăilescu au anuntat infiintarea unei noi firme de avocatura, ale carei servicii juridice acopera cu predilectie urmatoarele domenii: Energie si Resurse Naturale, M&A, Dreptul Mediului, Regulatory&Compliance, Real Estate, Infrastructura si Constructii. Cu un sediu nou, in zona de nord a Bucurestiului (Park Avenue Offices) si o echipa formata din 10 avocati si consultanti, Ijdelea Mihailescu se adreseaza atat companilor multinationale si romanesti, cat si fondurilor de investitii, institutiilor financiare si autoritatilor guvernamentale.

Ijdelea Mihailescu reuneste experienta Oanei in cadrul propriei firme de avocatura, unde a fost implicata in numeroase proiecte de dezvoltare din energie si resurse naturale si specializarea Ancai dobandita la NNDKP si la firme internationale de avocatura, unde a fost implicata in unele dintre cele mai complexe si inovatoare proiecte din Romania in domeniile energiei, resurselor naturale si M&A.

Oana Ijdelea: “Avem deja mai multi clienti care ne-au incredintat proiecte de anvergura, ceea ce confirma valoarea adaugata pe care o ofera acest mix de experiente complementare. Clienții apeleaza la noi pentru buna implementare a proiectelor, nu doar pentru consiliere. Astfel, suntem motivati să oferim în continuare cele mai bune și mai rapide rezultate într-un mediu de afaceri care inca are potential, dar este si expus provocarilor interne si externe.

Printre clientii care beneficiaza de serviciile personalizate ale Ijdelea Mihăilescu se numara: o mare companie petroliera offshore, un fond privat de investitii, un jucator pe piata internationala in industria telecomunicatiilor, companii din domenii precum industria miniera, real estate si constructii si agribusiness, ale caror proiecte totalizeaza aproximativ 900 de milioane de euro.

Anca Mihailescu: „în ceea ce priveste dezvoltarea firmei, avem in vedere o extindere realista a echipei cu pana la cinci avocați in urmatoarele 12 luni, pe fondul unei cresteri a portofoliului de clienti cu aproximativ 30%.

***

Mai multe despre partenerii Ijdelea Mihailescu:

Cu o experienta de 12 ani in profesie, Oana Ijdelea este apreciata de clienti si colegi pentru vastelele cunostinte in domeniul energiei si resurselor naturale si pentru abilitatea deosebita de a gestiona intreaga sfera de problematici aferente proiectelor din aceste sectoare. Avand la baza o excelenta intelegere a industriei petroliere si cunoasterea in detaliu a acestei piete, Oana coordoneaza in mod direct procedurile de reglementare si autorizare ale unora dintre cele mai complexe proiecte de dezvoltare de titei si gaze naturale desfasurate in Romania dupa 1989 precum si relatia investitorilor cu autoritatile guvernamentale, centrale si locale.

Oana a fost implicata in mod constant in ultimii ani in elaborarea de noi reglementari legilsative si de modificare a legislatiei existente din sectorul energiei si resurselor naturale, al autorizarii executarii lucrarilor de constructii si al amenajarii teritoriului si urbanismului. De asemenea, Oana are o experienta semnificativa in dreptul mediului, drept corporativ si societar si tranzactii imobiliare.

Dezvoltandu-si experienta in cadrul celei mai mari societati de avocati din Romania precum si in cadrul uneia dintre cele mai mari firme internationale de avocatura prezente pe piata locala, Anca Mihăilescu a asistat in mod constant corporatii internationale si fonduri private de investitii in probleme cheie din diferite domenii de expertiza.

In mod special, Anca a gestionat proiecte de pionierat in domeniul energiei si mineritului si a finalizat cu succes numeroase tranzactii transfrontariere de M&A precum si joint venture-uri, investitii minoritare, restructurari si reorganizari (inclusiv in procedura insolventei) si proiecte complexe de real estate. A fost implicata in mod activ in redactarea de proiecte noi si de modificare a legislatiei aplicabile in sectorul energiei si resurselor naturale. De asemenea, Anca a dobandit expertiza in documentarea si argumentarea disputelor ICSID, in special cele privind modificari ale reglementarilor fiscale.

Secţiuni: Construcții, Content, Dreptul mediului, Energie, Infrastructură | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO