Secţiuni » Arii de practică » Business » Construcţii
Construcţii
CărţiProfesionişti

Înființare societate de avocați IJDELEA MIHĂILESCU


17 octombrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Oana Ijdelea si Anca Mihăilescu au anuntat infiintarea unei noi firme de avocatura, ale carei servicii juridice acopera cu predilectie urmatoarele domenii: Energie si Resurse Naturale, M&A, Dreptul Mediului, Regulatory&Compliance, Real Estate, Infrastructura si Constructii. Cu un sediu nou, in zona de nord a Bucurestiului (Park Avenue Offices) si o echipa formata din 10 avocati si consultanti, Ijdelea Mihailescu se adreseaza atat companilor multinationale si romanesti, cat si fondurilor de investitii, institutiilor financiare si autoritatilor guvernamentale.

Ijdelea Mihailescu reuneste experienta Oanei in cadrul propriei firme de avocatura, unde a fost implicata in numeroase proiecte de dezvoltare din energie si resurse naturale si specializarea Ancai dobandita la NNDKP si la firme internationale de avocatura, unde a fost implicata in unele dintre cele mai complexe si inovatoare proiecte din Romania in domeniile energiei, resurselor naturale si M&A.

Oana Ijdelea: “Avem deja mai multi clienti care ne-au incredintat proiecte de anvergura, ceea ce confirma valoarea adaugata pe care o ofera acest mix de experiente complementare. Clienții apeleaza la noi pentru buna implementare a proiectelor, nu doar pentru consiliere. Astfel, suntem motivati să oferim în continuare cele mai bune și mai rapide rezultate într-un mediu de afaceri care inca are potential, dar este si expus provocarilor interne si externe.

Printre clientii care beneficiaza de serviciile personalizate ale Ijdelea Mihăilescu se numara: o mare companie petroliera offshore, un fond privat de investitii, un jucator pe piata internationala in industria telecomunicatiilor, companii din domenii precum industria miniera, real estate si constructii si agribusiness, ale caror proiecte totalizeaza aproximativ 900 de milioane de euro.

Anca Mihailescu: „în ceea ce priveste dezvoltarea firmei, avem in vedere o extindere realista a echipei cu pana la cinci avocați in urmatoarele 12 luni, pe fondul unei cresteri a portofoliului de clienti cu aproximativ 30%.

***

Mai multe despre partenerii Ijdelea Mihailescu:

Cu o experienta de 12 ani in profesie, Oana Ijdelea este apreciata de clienti si colegi pentru vastelele cunostinte in domeniul energiei si resurselor naturale si pentru abilitatea deosebita de a gestiona intreaga sfera de problematici aferente proiectelor din aceste sectoare. Avand la baza o excelenta intelegere a industriei petroliere si cunoasterea in detaliu a acestei piete, Oana coordoneaza in mod direct procedurile de reglementare si autorizare ale unora dintre cele mai complexe proiecte de dezvoltare de titei si gaze naturale desfasurate in Romania dupa 1989 precum si relatia investitorilor cu autoritatile guvernamentale, centrale si locale.

Oana a fost implicata in mod constant in ultimii ani in elaborarea de noi reglementari legilsative si de modificare a legislatiei existente din sectorul energiei si resurselor naturale, al autorizarii executarii lucrarilor de constructii si al amenajarii teritoriului si urbanismului. De asemenea, Oana are o experienta semnificativa in dreptul mediului, drept corporativ si societar si tranzactii imobiliare.

Dezvoltandu-si experienta in cadrul celei mai mari societati de avocati din Romania precum si in cadrul uneia dintre cele mai mari firme internationale de avocatura prezente pe piata locala, Anca Mihăilescu a asistat in mod constant corporatii internationale si fonduri private de investitii in probleme cheie din diferite domenii de expertiza.

In mod special, Anca a gestionat proiecte de pionierat in domeniul energiei si mineritului si a finalizat cu succes numeroase tranzactii transfrontariere de M&A precum si joint venture-uri, investitii minoritare, restructurari si reorganizari (inclusiv in procedura insolventei) si proiecte complexe de real estate. A fost implicata in mod activ in redactarea de proiecte noi si de modificare a legislatiei aplicabile in sectorul energiei si resurselor naturale. De asemenea, Anca a dobandit expertiza in documentarea si argumentarea disputelor ICSID, in special cele privind modificari ale reglementarilor fiscale.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii