TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

În curând: Dreptul la imagine, la denumire, la sediu, emblemă, marcă de fabrică al persoanei juridice (societate) și modalitățile de apărare ale acestora în condițiile NCC
18.10.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

]În cadrul conferinței Probleme dificile de drept civil (ed. 6). Drepturile personalității și protecția datelor personale. CONFERINȚA VALERIU STOICA, care se va desfășura la București în ziua de vineri, 20 octombrie 2017, prof. univ. dr. Radu Geamănu va aborda următoarea temă: Dreptul la imagine, la denumire, la sediu, emblemă, marcă de fabrică al persoanei juridice (societate) și modalitățile de apărare ale acestora în condițiile noului Cod civil.

Pentru lista subiectelor care vor fi abordate în cadrul conferinței, click aici.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate