Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM. Cursuri pentru magistrați în format e-learning
18.10.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marți, 17 octombrie 2017, Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea unei noi sesiuni de formare e-learning în domeniul noilor Coduri, potrivit unui comunicat INM.

Modulele au fost realizate în cadrul proiectului „Asistenta pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formarii judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor coduri”, derulat prin Programul de Cooperare Elvețiano – Roman pentru reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene extinse.

Magistrați pot urma cursurile în mod individual sau pot opta pentru accesarea modulelor în mod organizat, beneficiind de coordonarea unui formator INM.

Pentru cei care preferă studiul individual, cursurile pot fi accesate direct pe platforma e-learning a INM, prin introducerea datelor de acces:
Username: inm
Parola: inm

Magistrații care optează pentru accesarea modulelor coordonate de formatorii INM, sunt invitați să de înscrie, până la data de 27 octombrie 2017, prin completarea formularului disponibil aici.

Cursurile vor începe la data de 6 noiembrie 2017 și vor avea o durata cuprinsă intre 2 și 6 săptămâni.

:: Informații suplimentare

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate