Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Consiliul de Mediere. Seminar on-line de formare continuă gratuită pentru mediatori – 27 octombrie 2017. UPDATE: Partea a doua – 3 noiembrie 2017
31.10.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

30 octombrie 2017: Consiliul de Mediere a informat că partea a doua a seminarului organizat la data de 27 octombrie 2017 va avea loc vineri, 3 noiembrie 2017, potrivit unui comunicat al CM.

Demersul este necesar întrucât timpul rezervat seminarului din data de 27 octombrie a fost epuizat exclusiv pentru dezbaterea reglementărilor legale din materia dreptului civil – incidentale în domeniul medierii, urmând ca tema abordată în cea de-a doua parte să vizeze ghidul de practică unitară în domeniul medierii în materia dreptului penal.

Totodată, Consiliul de Mediere a precizat ca la prima parte a seminarului au participat 90 de mediatori, numărul maxim suportat de platforma online fiind de 300 de participanți/seminar.

***

24 octombrie 2017: Consiliul de Mediere a anunțat că la data de 27 octombrie 2017 va avea loc primul seminar on-line de formare continuă gratuită organizat de Consiliul de Mediere, eveniment ce se va desfășura cu mediatorii din județul Prahova, potrivit unui comunicat semnat de Mugur Bogdan Mitroi președinte.

Începând cu luna noiembrie 2017 seminariile vor continua, acestea fiind moderate de membrii Consiliului de Mediere. Se vor acorda 0,5 puncte profesionale / oră fiecărui mediator participant. Durata unui seminar va fi de 4 ore, timp în care vor fi dezbătute una sau două teme.

Mediatorii interesați pot propune teme care sa fie abordate în cadrul seminariilor, urmând ca acestea să fie centralizate de către reprezentanții Corpului Profesional al Mediatorilor până la data de 31 noiembrie 2017.

:: Detalii

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.