Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Cristian Winzer: Creșterea mobilității pe Piața Internă a Uniunii Europene reprezintă un obiectiv susținut de România

19.10.2017 | JURIDICE.ro

Miercuri, 18 octombrie 2017, Cristian Winzer, scretarul de stat pentru Afaceri Europene, Relații Interinstituționale și Problematici Juridice, a participat, la Institutul European din România, la dezbaterea „Rețele de transport inovative pentru creșterea mobilității la nivelul Pieței Interne“, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Cristian Winzer: „Creșterea mobilității pe Piața Internă a Uniunii Europene reprezintă o prioritate a agendei comune și un obiectiv susținut de România. Fie că vorbim de bunuri sau de persoane, creșterea mobilității este determinată de o bună conectivitate care, alături de infractrustură, depinde, în mare măsură, de dezvoltarea unor moduri noi, inovative de transport, respectiv ceea ce denumim în prezent mobilitatea inteligentă. Promovarea vehiculelor automatizate și mobilitatea inteligentă reprezintă priorități la nivel european, obiectivul vizat fiind acela de a profita de potențialul introducerii soluțiilor inovative în domeniul vehiculelor rutiere. Statele membre s-au angajat să consolideze cooperarea privind înalta performanță, astfel încât societatea și industria europeană să fie mai bine pregătite pentru a valorifica din plin avantajele oferite de transformarea digitală. Uniunea Europeană este în momentul în care trebuie să își demonstreze din nou soliditatea, unitatea și solidaritatea, într-un context dificil, marcat de provocări și de numeroase oportunități. Ceea ce trebuie să ghideze acțiunile noastre, ca state și ca decidenți, este aproprierea de beneficiarul final al acestora, respectiv cetățeanul european. Este esențial să identificăm, atât la nivel național, cât și la nivel european, soluții durabile la provocările interne și externe cu care ne confruntăm. România își propune să fie, în continuare, un partener activ și constructiv atât în dezbaterile organizate, cât mai ales în procesul de negociere care se desfășoară pe plan european. Depinde doar de noi să utilizăm deplin avantajele pe care le avem și să ne consolidăm rolul și locul în Uniunea Europeană și pe piața internă europeană.”


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan