Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Demersuri ref. organizarea de acțiuni dedicate Zilei Europene a Avocaților
20.10.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 19 octombrie 2017, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că a luat act de demersurile întreprinse de conducerea executivă a UNBR privind invitarea și sprijinirea barourilor interesate în organizarea de acțiuni dedicate Zilei Europene a Avocaților, care va avea loc pe 25 octombrie 2017, potrivit unui comunicat UNBR.

În ceea ce privește dezideratul digitalizării profesiei, UNBR a realizat o serie de demersuri în scopul folosirii tehnologiei pentru a întări relația cetățean avocat, între care un program conversie audio-text și implementarea unor soluții de acces al avocatului la dosarul electronic, la instanțele unde există un astfel de dosar, prin sistemul autentificării la Tabloul avocaților, în urma încheierii unui Protocol încheiat cu CSM.

De asemenea, Comisia Permanenta a UNBR a decis să pună la dispoziția barourilor un material documentar (constând în studii, analize, articole privind impactul digitalizării asupra avocaturii), precum și propuneri tematice orientative, care ar putea veni în sprijinul evenimentelor organizate cu prilejul Zilei Europene a Avocaților.

Totodată, Comisia UNBR a transmis mulțumiri pentru invitația adresată de către decanul Baroului Alba de a participa la evenimentele organizate de Baroul Alba, la 20 Octombrie 2017, cu prilejul Zilei Europene a Avocaților.

:: Propunere de organizare a Zilei Europene a Avocaților
:: Material documentar

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate