Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Demersuri ref. organizarea de acțiuni dedicate Zilei Europene a Avocaților
20.10.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 19 octombrie 2017, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că a luat act de demersurile întreprinse de conducerea executivă a UNBR privind invitarea și sprijinirea barourilor interesate în organizarea de acțiuni dedicate Zilei Europene a Avocaților, care va avea loc pe 25 octombrie 2017, potrivit unui comunicat UNBR.

În ceea ce privește dezideratul digitalizării profesiei, UNBR a realizat o serie de demersuri în scopul folosirii tehnologiei pentru a întări relația cetățean avocat, între care un program conversie audio-text și implementarea unor soluții de acces al avocatului la dosarul electronic, la instanțele unde există un astfel de dosar, prin sistemul autentificării la Tabloul avocaților, în urma încheierii unui Protocol încheiat cu CSM.

De asemenea, Comisia Permanenta a UNBR a decis să pună la dispoziția barourilor un material documentar (constând în studii, analize, articole privind impactul digitalizării asupra avocaturii), precum și propuneri tematice orientative, care ar putea veni în sprijinul evenimentelor organizate cu prilejul Zilei Europene a Avocaților.

Totodată, Comisia UNBR a transmis mulțumiri pentru invitația adresată de către decanul Baroului Alba de a participa la evenimentele organizate de Baroul Alba, la 20 Octombrie 2017, cu prilejul Zilei Europene a Avocaților.

:: Propunere de organizare a Zilei Europene a Avocaților
:: Material documentar

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti