Secţiuni » Arii de practică » Business » Construcţii
Construcţii
CărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Construcții Flux informații SELECTED

New Perspectives in Construction Law – a treia ediție

20 octombrie 2017 | JURIDICE.ro

Asociația Română de Dreptul Construcțiilor organizează în data de 27 octombrie 2017, la București, a treia ediție a Conferinței științifice ”New Perspectives in Construction Law”.

Alături de principala temă, aceea a implementarii BIM în proiectele publice, vor fi abordate și teme de actualitate precum metode de rezolvare a disputelor în construcții și modelele de contracte, mai ales după ultimele reglementari și proiectele care sunt in lucru și care vor conduce la o schimbare de paradigma in derularea proiectelor publice, dar și reglementările privind autorizarea lucrărilor de construcții sau calitatea acestora.

Cea de-a treia ediție a Conferinței „New Perspectives in Construction Law” va fi deschisă de apreciați speakeri internaționali și români din mediul academic și profesional, iar evenimentul va continua cu o sesiune de lucru oferită de specialiștii în BIM, atât din România cât și din străinătate, în încercarea de a aborda provocările pe care le presupune acest domeniu, unde suntem și unde vom fi peste câțiva ani.

Printer speakerii invitați amintim pe domnul arhitect Murray Armes, Global Dispute Avoidance/Resolution Specialist, apreciat Arbitru, Adjudicator și Mediator, Marzia Bolpagni, inginer, coordonator al grupului de lucru european BIM, Crenguța Leaua, apreciat arbitru și Vicepreședinte al Curții Internaționale de Arbitraj de la Paris, ing. Cătalin Șomode, Director al Direcției Dezvoltare Autostrăzi și Drumuri Expres din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ing. Cristian Erbașu, Președinte Erbașu SA, reprezentant al Federației Patronale al Societăților de Construții din România, ing. Valentin Stoica, Vicepresedinte al ARACO (Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii ing. Florin Niculescu, Adjudecator Acreditat FIDIC, Prof. dr. Viorel Popa, decan al Facultății de Construcții din cadrul Universității Tehnice de Construcții București (UTCB), ing. Dumitru Minciu, consultant în implementarea BIM și soluții IT&C pentru construcții, specializat în Construction Project Management, avocat Bazil Oglindă, arbitru și Vicepreședinte al Curții Internaționale de Arbitraj de pe langa CCIR, avocat Simona Chirică, partener local al Schoenherr și Asociații, avocat Diana Antofie, Vicepreședinte Asociația Inginerilor Consultanți din România (ARIC), avocat Monica Soltan, Partener al Soimulescu & Soltan, dar și alți profesioniști din domeniu.

Conferința va presupune de asemenea, organizarea unui Academic Forum, în cadrul cărora vor fi prezentate lucrările științifice înscrise la această ediție. Lucrările pot fi înscrise pe teme din domeniul dreptului constructiilor vizând atât aspecte practice, cât și teoretice. Acestea pot fi înscrise până pe data de 20 octombrie 2017, aici.

Nu în ultimul rând, evenimentul își propune să ofere un spațiu de networking pentru profesioniști din domeniul construcțiilor, motiv pentru care, va fi organizat un workshop care va reuni atat teoreticieni, dar mai ales apreciați practicieni.

Înscrierea participanților se face prin intermediul site-ului Asociației Române de Dreptul Construcțiilor, aici. Evenimentul se va desfășura la sediul Universității Tehnice de Construcții București din Bulevardul Lacul Tei 124. Printre partenerii evenimentului se numără Facultatea de Drept a Universității București, precum și Academia de Studii Economice București, ca partenrei instituționali, dar și Man and Machine RO SRL, Novart Engineering SRL, Ovi Group ca și parteneri corporate.

Arbitraj comercial

Servicii JURIDICE.ro

Evenimente juridice

Citeşte mai mult despre , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale