Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Florentina Drăgan: Autoritatea face „regula jocului”
25.10.2017 | Andreea LUPU

Secţiuni: Achiziții publice, Content, Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

C.j. dr. Florentina Drăgan, cadru didactic colaborator Masterat Achiziții Publice Facultatea de Drept a Universității din București, s-a referit, în cadrul dezbaterii Subcontractanții la putere (în achizițiile publice)ediția 152, organizată de Societatea de Științe Juridice, la elaborarea cerințelor de calificare de către autoritatea contractantă.

Florentina Drăgan: „Eu cred că ține și de modul în care își elaborează fișa de date autoritatea contractantă, pentru că în Lege se spune în mod foarte clar că dacă contractele se derulează simultan, dacă se depun oferte pe mai multe loturi, cerințele de calificare să fie cumulative. Or, dacă menționează în mod expres și dacă respectivele contracte încep simultan, poate să ofere posibilitatea ofertanților să participe, dar cerințele de calificare să fie cumulate și atunci ofertanții știu și vin cu tot mai mulți experți astfel încât să poată participa la loturile pentru care au depus oferte. Aici ține foarte mult și de autoritate cum își elaborează cerințele de calificare și selecție pentru că ea practic dă tonul. Ea face, să spunem într-un limbaj, regula jocului.”

Andreea Lupu

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti