TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Daniel-Mihail Șandru: Lucrurile se complică mult…
26.10.2017 | Andreea LUPU


Prof. univ. dr. Daniel-Mihail Șandru, Președinte SOCIETATEA DE ȘTIINȚE JURIDICE, s-a referit, în cadrul dezbaterii Subcontractanții la putere (în achizițiile publice)ediția 152, organizată de Societatea de Științe Juridice, la convenția arbitrală în cazul unei subcontractări.

Daniel-Mihail Șandru: „Dacă în contract nu e prevăzută convenția arbitrală cu subcontractantul, lucrurile se complică pentru că el o să se ducă pe dreptul comun, litigiul va fi pe undeva pe la arbitraj și atunci lucrurile se complică mult. E complicat să fie introdus, că nu există un temei. Sunt tot felul de teorii și mai ales dacă își dorește să ia parte la litigiul respectiv în mod direct poate să facă un fel de compromis, vorbind tehnic arbitral, dar altfel lucrurile rămân așa. Pe de altă parte dacă intervine litigiul se mai pune problema câți arbitri vom avea. Dacă poate să-și numească și el un arbitru.”

Andreea Lupu

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate