Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Marian Dobrică: Anul viitor ne propunem să dăm drumul la 1.421 de noi locuri de cazare în penitenciare


23 octombrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Vineri, 20 octombrie 2017, Marian Dobrică, directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor, a declarat, potrivit știripesurse.ro: „Anul viitor ne propunem să dăm drumul la 1.421 de noi locuri de cazare în câteva unităţi penitenciare pe care le-am identificat deja. Concomitent, continuăm modernizarea locurilor de cazare la standarde europene existente deja în sistemul penitenciar. În această toamnă am dat deja în folosinţă cele 200 de locuri de la Penitenciarul Bacău, în decembrie vor fi date în folosinţă 200 de locuri de la Penitenciarul Giurgiu şi avem 500 de locuri în proces de modernizare la Penitenciarul Deva. Despre cele 3.349 de situaţii amintite de domnul ministru, pentru care se deschide vocaţia la liberarea condiţionată, se deschide pentru săptămâna viitoare, asta presupune că, începând de luni şi până vineri, în fiecare penitenciar va fi o muncă titanică.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică