Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

O nouă generație de lideri: DELOITTE România promovează șapte experți în poziție de directori
25.10.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

DELOITTE România anunță promovarea la nivel de director a șapte specialiști provenind din arii de practică ce au înregistrat creșteri importante în anul fiscal încheiat la finalul lunii mai: servicii fiscale, audit și consultanță financiară.

Alexandru Reff, country managing partner DELOITTE România: „Sunt încântat că, după un an de succes, tinerii și talentații mei colegi au mai urcat o treaptă în devenirea lor profesională. DELOITTE este o organizație care își propune să ofere cariere excepționale, într-o cultură a performanței la nivel înalt, a autenticității și a colegialității. Îi felicit pe colegii mei și le doresc succes alături de ceilalți peste 600 de profesioniști Deloitte, astfel încât să aibă un impact semnificativ în activitatea clienților, în evoluția colegilor și în societate.

Servicii fiscale
Ramona Trușculescu are o experiență de 10 ani în consultanță fiscală dobândită în cadrul DELOITTE, perioadă în care s-a specializat în impozite indirecte. Ramona a lucrat temporar și la biroul DELOITTE din Bruxelles unde s-a implicat în proiecte internaționale în domeniul TVA pentru diverse companii. În prezent, ea coordonează echipa de raportare TVA, concentrându-se pe eficientizarea proceselor care vizează declararea corectă a TVA, reducerea timpului alocat activităților recurente și menținerea unui nivel ridicat al calității. Portofoliul său de clienți include companii din toate domeniile de activitate atât locale, cât și internaționale, prezente pe piața din România cărora le oferă o paletă complexă de servicii: de la asistență în vederea înregistrării în scopuri de TVA, raportare TVA, asistență în controale privind rambursarea TVA până la procesul de de-registrare fiscală. Ramona este licențiată și masterandă a Facultății de Studii Economice în Limbi Străine din cadrul Academiei de Studii Economice București și membră a Camerei Consultanților Fiscali din 2013.

Raluca Bâldea avea deja o experiență solidă în consultanță fiscală când s-a alăturat echipei de taxe indirecte a DELOITTE, în 2013. În ultimii ani, s-a dedicat unor proiecte de anvergură în domeniul TVA atât pentru organizații locale, cât și multinaționale. Lucrând în principal pentru companii din imobiliare, energie și producție manufacturieră, Raluca a dobândit cunoștințe temeinice despre specificul acestor industrii. Datorită înțelegerii aprofundate a activității clienților, a putut oferi sprijin pentru proiecte complexe de consultanță fiscală, structurare a tranzacțiilor, due diligence fiscal, asistență în cadrul inspecțiilor fiscale sau reprezentare în fața autorităților fiscale. Raluca este licențiată a Facultății de Administrarea Afacerilor – Secția Engleză din cadrul Academiei de Studii Economice, membră a Camerei Consultanților Fiscali și deține calitatea de expert fiscal judiciar. Complementar proiectelor de consultanță, este un lector de specialitate apreciat, participând la numeroase conferințe și seminare fiscale.

Bogdan Barbu s-a alăturat în 2008 echipei de prețuri de transfer care, la acel moment, era la începuturile sale ca structură distinctă în cadrul DELOITTE. Bogdan a avut o contribuție importantă la dezvoltarea echipei care astăzi numără peste 40 de profesioniști dedicați. În această perioadă, s-a implicat în numeroase proiecte de consultanță fiscală, în domeniul prețurilor de transfer și al taxării internaționale, dobândind o experiență solidă în oferirea de soluții către o gamă largă de companii, parte a unor grupuri multinaționale, dar și grupuri de companii locale. De-a lungul carierei, Bogdan a dobândit cunoștințe solide, perfecționându-și capacitatea de a dezvolta strategii complexe privind prețurile de transfer cu preponderență în sectoare de industrie precum producția de bunuri industriale, științe medicale, retail și bunuri de larg consum. Bogdan este absolvent al facultății REI din cadrul ASE cu specializare în afaceri internaționale și deține de asemenea o diplomă post-universitară în managementul internațional al afacerilor. De asemenea, Bogdan deține un certificat de prețuri de transfer acordat de Chartered Institute of Taxation din Londra și este consultant fiscal autorizat, membru al Camerei consultanților fiscali.

Radu Derscariu face parte din departamentul de servicii fiscale, parte a echipei Global Employer Services. Este specializat în consultanță acordată expatriaților în probleme de conformare fiscală, asistând companii multinaționale și locale în tratamentul fiscal al pachetelor de remunerare a angajaților și asistență în vederea conformării cu cerințele locale privind imigrarea și fiscalitatea. Radu lucrează la DELOITTE din 2010, iar experiența sa de peste zece ani în slujba unor companii internaționale și locale se concentrează în special asupra companiilor din industria energetică. Radu este consultant fiscal autorizat și membru al camerei consultanților fiscali. El este absolvent de finanțe și Drept și deține un Master în Finanțe și unul în economie europeană.

Audit
Andreea Gheorghe are o experiența de peste 12 ani în audit financiar, în cadrul DELOITTE. În aceasta perioadă a fost implicată în misiuni de audit complexe, atât pentru companii locale cât și companii multinaționale, ce activează in domeniile energetic, producție, retail și media. Andreea a coordonat proiecte de asistență contabila, misiuni de servicii conexe și analiză financiară. Totodată, a fost implicată în definirea și implementarea programelor de dezvoltare profesională a echipei, în cadrul departamentului de audit. Expertiza Andreei este fundamentată și prin calitatea sa de membru în asociațiile profesionale ACCA, CAFR, CECCAR.

Andreea Zoescu lucrează la DELOITTE din 2008 și are experiență atât în lucrul cu clienți locali cât și internaționali, întrucât a petrecut mai bine de 18 luni în Belgia. Andreea a fost implicată în audituri mari, fiind responsabilă de coordonarea unor misiuni pentru clienți având subsidiare în diverse țări și industrii (imobiliară, producție, fonduri de investiții, media, turism etc). Ea a coordonat audituri pentru companii mari în industria imobiliară si media, pe care le cunoaște în profunzime. Andreea este auditor certificat CAFR, CECCAR și membru FCCA.

Consultanță financiară
Marius Vasilescu are o experiență de peste 14 ani în finanțe și contabilitate, din care 12 în cadrul companiilor din Big 4. De la sfârșitul anului 2014, s-a alăturat ca manager pentru Consultanță Financiară la DELOITTE România, în echipa specializată în proiecte de evaluare și modelare, unde, în prezent, coordonează echipa de evaluare și modelare. De-a lungul carierei sale, a construit o expertiză amplă în evaluări de active și afaceri, studii de fezabilitate financiară, precum și sprijin în întocmirea planului de afaceri. Printre clienții săi se numără mari companii de petrol și gaze, bănci comerciale, companii media, operatori de telecomunicații, operatori din sectorul energiei electrice și mari retaileri. Pentru aceștia, Marius a coordonat proiecte importante de evaluare a afacerilor și activelor, alocarea prețului de achiziție pentru tranzacții de mare amploare sau asistență pentru realizarea planului de afaceri. Membru al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR), Marius este de asemenea Membru al Asociației Contabililor Autorizați (ACCA) și Membru al CECCAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România). Marius a absolvit Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, specializarea Audit și Control de Gestiune din cadrul ASE București.

***

Numele DELOITTE se referă la organizația Deloitte Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”), o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, rețeaua globală de firme membre și persoanele juridice afiliate acestora. DTTL și firmele sale membre sunt entități juridice separate și independente. DTTL (numit în continuare și „DELOITTE Global”) nu furnizează servicii către clienți. 

DELOITTE furnizează clienților din sectorul public și privat din industrii variate servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și de managementul riscului, servicii de taxe și alte servicii adiacente. Patru din cinci companii prezente în Fortune Global 500® sunt clienți DELOITTE, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a rezolva probleme de business complexe. 

Secţiuni: Content, Fiscalitate, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO