Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

CA Alba Iulia. Concurs pentru ocuparea unui post de specialist IT la Judecătoria Petroşani


25.10.2017 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Cyberlaw, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 25 octombrie 2017, Curtea de Apel Alba Iulia, cu sediul în Alba Iulia, str. I. C. Brătianu, nr.1, a anunțat organizarea, începând cu data de 8 decembrie 2017, a concursului pentru ocuparea unui post vacant de specialist IT la Judecătoria Petroşani, potrivit unui comunicat al CA Alba Iulia.

Data de desfăşurare a primei probe a concursului este 8 decembrie 2017, la sediul Curţii de Apel Alba Iulia.

Concursul se desfăşoară în conformitate cu dispoziţiile prevăzute în Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 184/2007.

La concursul pentru ocuparea posturilor vacante de specialişti IT se poate înscrie persoana care îndeplineşte următoarele condiţii:
a) are cetăţenia română, domiciliul în România şi capacitate deplină de exerciţiu;
b) nu are antecedente penale, nu are cazier fiscal şi se bucură de o bună reputaţie;
c) cunoaşte limba română;
d) este aptă, din punct de vedere medical, pentru exercitarea funcţiei;
e) are studii superioare de specialitate în domeniul informatic, automatic, cibernetic, matematic, electronic sau electrotehnic.

Condiţia prevăzută la lit. e) se consideră îndeplinită şi de către absolvenţii de studii superioare în domeniul tehnic sau economic care au urmat în timpul studiilor universitare sau postuniversitare cursuri de informatică, cu avizul Direcţiei de exploatare a tehnologiei informaţiei din cadrul Ministerului Justiţiei sau al compartimentului informatic din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ori al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după caz.

Cererile de înscriere la concurs se depun cu cel puţin 15 zile înainte de data acestuia la sediul Curţii de Apel Alba Iulia.

La cererea de înscriere se anexează următoarele acte: copii de pe certificatul de naştere şi, după caz, certificatul de căsătorie, copii de pe actul de identitate şi diploma de licenţă, certificatul de cazier judiciar, certificatul de cazier fiscal şi chitanţa de plată a taxei de înscriere. În cazul prevăzut la art. 2 alin. (2), candidaţii anexează la cererea de înscriere şi acte doveditoare din care să rezulte că au urmat în timpul studiilor universitare sau postuniversitare cursuri de informatică.

Examinarea candidaţilor se face prin susţinerea unei probe scrise de verificare a cunoştinţelor teoretice în domeniul informatic şi a unei probe practice.

Taxa de înscriere este de 150 lei şi se va plăti la casieria Curţii de Apel Alba Iulia, camera 123.

Candidaţii ce doresc să plătească taxa de înscriere în alt mod decât la casieria Curţii de Apel Alba Iulia, o pot face direct în contul Curţii de Apel Alba Iulia, cu respectarea următoarelor menţiuni:
– numărul contului: RO56TREZ00220E330500XXXX.
– beneficiar: Curtea de Apel Alba Iulia.
– cod unic de identificare(CUI): 17683900.
– dovada plăţii se ataşează în original la dosar şi trebuie să conţină în mod obligatoriu următoarele date: numele şi prenumele candidatului şi destinaţia sumei-concurs specialist IT 08.12.2017.

Tematica pentru concurs:

Sunt necesare cunoştinţe avansate de:
· configurare şi administrare reţele LAN bazate pe sisteme de operare Microsoft Windows Server 2008 şi Microsoft Windows Server 2012;
· instalare, configurare, administrare sisteme de operare Windows 7, Windows 8 şi Windows 10;
· instalare şi utilizare a produselor pachetului Microsoft Office 2010 şi Microsoft Office 2013 – Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook;
· instalare şi administrare Microsoft SQL Server 2008, Microsoft SQL Server 2012; lucrul cu baze de date.

Bibliografie:
1. MOC 20410 Installing and Configuring Windows Server 2012
2. MOC 20411 Administering Windows Server 2012
3. MOC 20462 Administering Microsoft SQL Server 2012 Databases
4. MOC 6292: Installing and Configuring Windows® 7 Client
5. MOC 20687: Configuring Windows® 8.1
6. Microsoft Office Specialist (MOS): 420 (Excel 2013), 422 (PowerPoint 2013), 423 (Outlook 2013), 425 (Word 2013 Expert Part One), 426 (Word 2013 Expert Part 2).

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii