Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Tudorel Toader: Din punctul meu de vedere, proiectul de modificare a Legilor Justiției este finalizat


27 octombrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 26 octombrie 2017, prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, a precizat, în cadrul ședinței Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, potrivit agerpres.ro: „Repet și vreau să se rețină următorul aspect, că nu eu am avut inițiativa să mă duc la comisia specială, să bat la ușă „bună ziua, vin să vă predau proiectul”, pentru că legea 24 și nicio normă de tehnică legislativă nu ar fi permis așa ceva. (…) Din punctul meu de vedere, ca ministru, proiectul de lege este finalizat. Eu am dat curs, ceea ce nimeni nu poate refuza în țara asta, invitației unei comisii special constituite. (…) Din momentul în care membrii comisiei parlamentare au preluat ca inițiativă, mai departe dialogul îl purtați cu comisia de pe poziția CSM, după cum tot cu comisia voi purta și eu dialogul de pe poziția ministrului Justiției, a Ministerului Justiției și voi da curs și voi fi prezent la toate ședințele. Dvs, ca președintă a CSM, nu cred că trebuie să mă întrebați pe mine ce părere am. (…)

„În alți termeni, eu am declinat răspunsul spunând că dialogați cu comisia specială, dvs. ați formulat răspunsul și eu doar rămâne să spun că așa este. Rămâne valabil ceea ce v-am spus informal, rămâne valabil și ceea ce v-am spus și formal.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii