Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Tudorel Toader: Din punctul meu de vedere, proiectul de modificare a Legilor Justiției este finalizat
27.10.2017 | JURIDICE.ro

Joi, 26 octombrie 2017, prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, a precizat, în cadrul ședinței Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, potrivit agerpres.ro: „Repet și vreau să se rețină următorul aspect, că nu eu am avut inițiativa să mă duc la comisia specială, să bat la ușă „bună ziua, vin să vă predau proiectul”, pentru că legea 24 și nicio normă de tehnică legislativă nu ar fi permis așa ceva. (…) Din punctul meu de vedere, ca ministru, proiectul de lege este finalizat. Eu am dat curs, ceea ce nimeni nu poate refuza în țara asta, invitației unei comisii special constituite. (…) Din momentul în care membrii comisiei parlamentare au preluat ca inițiativă, mai departe dialogul îl purtați cu comisia de pe poziția CSM, după cum tot cu comisia voi purta și eu dialogul de pe poziția ministrului Justiției, a Ministerului Justiției și voi da curs și voi fi prezent la toate ședințele. Dvs, ca președintă a CSM, nu cred că trebuie să mă întrebați pe mine ce părere am. (…)

„În alți termeni, eu am declinat răspunsul spunând că dialogați cu comisia specială, dvs. ați formulat răspunsul și eu doar rămâne să spun că așa este. Rămâne valabil ceea ce v-am spus informal, rămâne valabil și ceea ce v-am spus și formal.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.