Secţiuni » Arii de practică » Protective » Mediu
Mediu
CărţiProfesionişti

Țări care vor interzice mașinile pe benzină și diesel


27 octombrie 2017 | Irina RÎMARU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Din ce în ce mai multe țări își îndreaptă atenția spre protejarea mediului înconjurător, iar unele au anunțat deja că vor interzice complet mașinile pe benzină sau diesel, potrivit futurism.com.

Olanda a anunțat că din 2025 va permite doar vânzarea mașinilor electrice. Norvegia și India, începând cu 2030, vor comercializa doar mașini electrice și hybride.

China, țara în care anul trecut s-au vândut 40% dintre masinile electrice din întreaga lume, a anuntat ca va recurge si ea la această masură, însă nu a precizat și anul. În schimb, în Franța și Marea Britanie se va recurge la interzicerea vânzărilor mașinilor pe benzină și diesel din 2040.

De asemenea, în orașe precum Barcelona, Copenhaga, Los Angeles, Mexic, Seattle, Barcelona, Vancouver, Milano, Quito, Cape Town și Auckland, municipalitatea a decis interzicerea mașinilor din 2030.

Irina Rîmaru

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii