TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Georgeta Dinu: Până la urmă angajamentele fac posibile tranzacții
01.11.2017 | Andreea LUPU

 
SMARTBILL

Av. Georgeta Dinu, Partner NESTOR NESTOR DICULESCU KINGSTON PETERSEN, s-a referit, în cadrul dezbaterii Concentrările economice cu angajamenteediția 153, organizată de Societatea de Științe Juridice, la rolul angajamentelor din cadrul tranzacțiilor.

Georgeta Dinu: „Până la urmă angajamentele fac posibile tranzacții care în absența lor nu ar autorizate, așadar putem uneori să rămânem cu senzația că poate am oferit mai mult decât am fi considerat proporțional, dar e și o alegere de oportunitate, pentru că atunci când părțile vor să se rezolve probleme și să se autorizeze tranzacția în prima fază, așadar înainte de a se ajunge la investigație, statistic s-a constatat că se oferă un pic mai mult decât ar fi fost poate cazul, însă este justificat de faptul că autoritatea pentru a rezolva cazul în prima fază fără investigație trebuie să fie sigură, să aibă confortul că în mod clar acele angajamente vor rezolva problemele și atunci până la urmă fiecare înțelege situația în care se află.”

Andreea Lupu


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.