Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

SUA. Barack Obama, citat pentru a face parte din juriu într-un proces


30 octombrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Duminică, 29 octombrie 2017, Barack Obama, fost președinte al Statelor Unite ale Americii, a fost citat pentru a face parte din juriu la un proces în statul Illinois, potrivit bbc.com.

Deși nu au fost oferite detalii cu privire la proces, fostul președinte american intenționează să răspundă afirmativ solicitării.

Barack Obama este absolvent al Harvard Law School și a fost profesor al Facultății de Drept a Universității din Chicago timp de 12 ani, înainte de a ajunge in Senat.

Cazul nu este unul singular, foștii președinți Bill Clinton si George W. Bush participând la diverse procese în calitate de jurați, după încheierea mandatelor a Casa Albă.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică