Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CA Craiova a primit vizita unei delegații de judecători în cadrul programului de schimb de magistraţi
30.10.2017 | JURIDICE.ro

În perioada 23-27 octombrie 2017, Curtea de Apel Craiova a fost gazda vizitei de studiu a unei delegaţii de judecători din Polonia, Germania şi Italia în cadrul programului de schimb de magistraţi al Rețelei Europene de Formare Judiciare (EJTN), intitulat Programme d׳Echanges des Autorités Judiciaires (Program de schimb al autorităţilor judiciare), potrivit unui comunicat al CA Craiova.

Programul vizitei a inclus vizitarea Curţii de Apel Craiova şi a instanţelor din raza teritorială precum şi întâlniri cu magistraţii din cadrul secţiilor penale, civile, comerciale şi de contencios administrativ şi fiscal.

Scopul principal al acestei vizite a fost de a cunoaşte sistemul judiciar românesc, aspectele practice din activitatea desfăşurată în cadrul şedinţelor de judecată şi modalităţile în care se aplică dreptul european şi Convenția Europeană a Drepturilor Omului.

Participarea la şedinţele de judecată, schimbul de opinii şi împărtăşirea experienţei între judecători a fost un bun prilej pentru dezvoltarea culturii judiciare europene bazată pe încredere reciprocă între autorităţile judiciare din spaţiul european comun.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.