Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Marcel Ciolacu: România a înregistrat progrese remarcabile în domeniul securității informatice și poate oferi expertiză în materie


31 octombrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Cyberlaw, Flux informații

Luni, 30 octombrie 2017, Marcel Ciolacu, vicepremier, a declarat, în cadrul întrevederii cu Mariya Gabriel, comisarul european pentru economie și societate digitală, potrivit unui comunicat al Guvernului: „Securitatea cibernetică reprezintă cel mai sensibil domeniu pentru viitorul și competitivitatea economiei și societății digitale europene și pentru funcționarea Pieței Unice Digitale. Susținem procesul de reglementare a mediului online din perspectiva securității cibernetice, cu obiectivul final de ridicare a nivelului de securitate cibernetică a sistemelor și rețelelor informatice europene. România a înregistrat progrese remarcabile în domeniul securității informatice și poate oferi expertiză în materie, nivelul de performanță al experților noștri fiind recunoscut pe plan extern. 

În vederea cristalizării unei abordări comune în această problematică, sunt planificate pentru perioada următoare întâlniri ale Consiliului Operativ de Securitate Cibernetică, organism însărcinat cu stabilirea liniilor directoare în domeniul securității cibernetice în România.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică