Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Tudorel Toader: Este foarte posibil să transformăm trei foste unități militare în penitenciar. UPDATE: Adoptare HG


2 noiembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar

1 noiembrie 2017: Guvernul României a aprobat transferarea a două imobile în administrarea Ministerului Justiției pentru transformarea acestora în spații de cazare pentru persoanele private de libertate potrivit unui comunicat al Guvernului.

Spațiile de cazare pentru persoanele private de libertate vor fi realizate efectiv în cadrul unui imobil, deoarece în al doilea imobil  sunt amplasate elementele care constituie sursa de alimentare cu apă a primului imobil.

***

31 octombrie 2017: Prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, a declarat, potrivit agerpres.ro: „N-am văzut ordinea de zi la ședința de Guvern de mâine (miercuri – n.r.), dar este foarte posibil să se afle o hotărâre de Guvern prin care transferăm de la Ministerul Apărării la Ministerul Justiției trei foste unități militare amplasate în același perimetru la Unguriu, la Buzău, pentru a le transforma într-un penitenciar semideschis.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică