Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ASF România, realeasă membru în Comitetul Executiv al IOPS
06.11.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Vineri, 3 noiembrie 2017, Autoritatea de Supraveghere Financiară a informat că ASF fost realeasă, pentru un mandat de doi ani (2018-2019), în poziția de membru al Comitetului Executiv al Organizaţiei Internaţionale a Supraveghetorilor Sistemelor de Pensii Private, potrivit unui comunicat.

IOPS este un organism internațional independent, ai cărui membri sunt reprezentați de autoritățile responsabile cu supravegherea sistemelor de pensii private. Scopul principal al IOPS este de a îmbunătăți calitatea și eficacitatea supravegherii sistemelor de pensii private din întreaga lume. IOPS acționează în vederea stabilirii standardelor în ceea ce priveşte aspectele legate de supravegherea şi reglementare pensiilor, promovează cooperarea internațională în domeniul supravegherii pensiilor, oferă un forum la nivel mondial pentru dialogul privind supravegherea sistemelor de pensii și promovează, conduce și facilitează cercetarea, în cooperare, cu organismele internaționale relevante.

România este membră IOPS începând cu anul 2008, iar din anul 2011 a devenit membru al Comitetului Executiv, pentru mandate succesive de doi ani, până în prezent. În calitatea sa de membru al Comitetului Executiv, ASF participă la stabilirea și realizarea obiectivelor și misiunii Organizației. În cadrul Comitetului Executiv sunt elaborate programul de lucru bianual, bugetul anual și raportul anual al organizației. Comitetul Executiv este, totodată, şi principalul organism de legătură cu alte organizații internaționale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate