Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Actualizare a formatului informațiilor ref. dezvoltarea și localizarea geografică a rețelelor publice de comunicații electronice I Proiect
06.11.2017 | JURIDICE.ro

Vineri, 3 noiembrie 2017, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a lansat spre consultare publică un proiect de decizie prin care se stabilește formatul și modalitatea de transmitere a informațiilor privind dezvoltarea și localizarea geografică a rețelelor publice de comunicații electronice și a elementelor de infrastructură fizică asociate acestora, potrivit unui comunicat ANCOM.

Informațiile care vor fi transmise ANCOM vor fi folositepentru realizarea inventarului național al rețelelor publice de comunicații electronice și al elementelor de infrastructură asociate acestora.

:: Proiect
:: Expunere de motive


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.