« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Consiliul Concurenței. Analiza tranzacției prin care Wienerberger Sisteme de Cărămizi SRL preia Brikston Construction Solutions SA. UPDATE: Investigație
22.05.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

22 mai 2018: Luni, 21 mai 2018, Consiliul Concurenței a informat că, în urma analizei efectuate în cazul tranzacției prin care Wienerberger Sisteme de Cărămizi SRL preia Brikston Construction Solutions SA, a constatat că aceasta prezintă îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurenţial normal, îndoieli care nu au putut fi înlăturate prin angajamentele propuse de Wienerberger Sisteme de Cărămizi SRL, sens în care Consiliul Concurenţei a decis deschiderea unei investigaţii, potrivit unui comunicat.

Decizia în ceea ce privește tranzacția urmează să fie publicată în maxim 5 luni.

Persoanele interesate pot transmite observații și puncte de vedere în termen de 15 zile de la publicarea anunțului.

***

7 noiembrie 2017: Luni, 6 noiembrie 2017, Consiliul Concurenței a informat că analizează tranzacția prin care Wienerberger Sisteme de Cărămizi SRL preia Brikston Construction Solutions SA, potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenței.

Wienerberger Sisteme de Cărămizi SRL face parte din Grupul Wienerberger, care este prezent pe piața materialelor de zidărie din România din anul 1998. Wienerberger Sisteme de Cărămizi SRL operează în România 4 unități de producție de blocuri ceramice.

Principala activitate a Brikston Construction Solutions SA constă în producția și comercializarea cărămizilor și a blocurilor ceramice pentru zidărie, structurală și nestructurală, precum și pentru pereții despărțitori și, într-o mică măsură, pentru aplicații speciale și accesorii (canale de ventilație, grătare, materiale decorative pentru grădină, rafturi de sticle pentru crame și cărămizi pentru garduri).

Observațiile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 20 de zile.

 
Secţiuni: Content, Corporate, Drept comercial | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD