Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

UNEJ. Concurs/examen de admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari. UPDATE: Verificare dosare. Contestații. Candidații. Barem. Rezultatele
25.12.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

22 decembrie 2017: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat rezultatele finale ale concursului / examenului.

:: Rezultatele finale

***

8 decembrie 2017: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat rezultatele concursului / examenului.

:: Rezultatele

***

28 noiembrie 2017: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat baremul de corectare al concursului sau examenului de admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari.

:: Barem 1

***

24 noiembrie 2017: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității lista candidaților.

:: Lista

Concursurile și examene profesionale care vor avea loc în zilele de 28 și 29 noiembrie 2017 se vor desfășura în sala Roma, situată la etajul 1 din cadrul Auditorium Pallady din București, Bulevardul Theodor Pallady 40G, sector 3.

Accesul candidaţilor în sala de concurs se va face numai pe baza actului de identitate (carte de identitate, carte de identitate provizorie, buletin de identitate, pașaport), lipsa acestuia atrăgând neparticiparea la proba scrisă și eliminarea din concurs, în următoarele intervale orare:
– 08.00 – 08.30: examenul de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari din data de 28.11.2017;
– 1400 – 14.30: concursul sau examenul de admitere în profesie pentru executorii judecătoreşti stagiari, din data de 28.11.2017;
– 0800 – 0830: concursul sau examenul de admitere în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcţii de specialitate juridică din data de 29.11.2017;
– 1400 – 1430: concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripţie în alta din data de 29.11.2017.

Este interzis accesul, în sala de concurs, cu telefoane mobile sau cu orice alte mijloace de comunicare/informare/consultare, iar în timpul probei scrise este interzisă folosirea oricăror surse de comunicare/informare/consultare pentru rezolvarea subiectelor.

***

23 noeimbrie 2017: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele privind solutionarea contestațiilor formulate de către candidații ale căror cereri de înscriere au fost respinse.

:: Rezultatele

***

20 noiembrie 2017: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele verificării dosarelor candidaților.

: Rezultatele

***

1 noiembrie 2017: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, a informat că organizează în data de 28 noiembrie 2017, ora 1500, concursul sau examenul de admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari, potrivit unui comunicat.

Data limită de înscriere: 7 noiembrie 2017.

Taxa de înscriere la concursul sau examenul de admitere în profesie pentru executorii judecătoreşti stagiari pentru anul 2017 este de 1500 de lei.

:: Lista posturilor
:: Monitorul Oficial
:: Tematica
:: Cerere de înscriere

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.