Studenţi la drept. Universitaria
BurseAdmitere în profesii juridiceGrile juridice
Dezbateri profesii juridiceCărţi pentru admitere în profesii juridice
Studenţi în Catalogul profesional JURIDICE.ro
 
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Ziua mondială a calității

09.11.2018 | Cristian JURA, Alina GAJA
Cristian Jura

Cristian Jura

Alina Gaja

2018Ziua mondială a calității este marcată, anual, la data de nouă noiembrie.

Temă pentru 2018: „Calitatea – o chestiune de încredere.

Rațiunea temei de anul acesta constă în faptul că reputaţia este construită pe încredere. Încrederea, la rândul ei, se câştigă foarte greu, putând fi pierdută extrem de uşor. Prin urmare, în 2018, este sărbătorit rolul pe care fiecare organizaţie îl joacă în construirea şi susţinerea încrederii pentru toţi actorii interesaţi: clienţi, furnizori, personal, autorităţi de reglementare, acţionari şi societate.

Organismul responsabil de asigurarea eficienței calității în spațiul european este Organizaţia Europeană pentru Calitate.

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Alina Gaja

***

Cristian Jura

Cristian Jura

Daniela Niculcea

Daniela Niculcea

2017Ziua mondială a calității (World Quality Day) este marcată, anual, la data de nouă noiembrie.

Sediul materiei: Celebrarea acestei zile a avut loc la inițiativa Organizației Națiunilor Unite, în 1990, cu scopul de a promova conștientizarea calității la nivel mondial și de a încuraja creșterea durabilă și prosperitatea economică a tuturor organizațiilor, indiferent de mărimea acestora sau de domeniul lor de activitate.

Temă pentru 2017: „Ce este leadership-ul zilnic?”

Calitatea influențează productivitatea muncii, nivelul prețurilor, performanțele economice ale firmelor, precum și dezvoltarea durabilă, protecția consumatorului și managementul calității.

În această zi, toate organizațiile internaționale și europene care au în centrul activității lor grija pentru calitatea produselor și serviciilor marchează acest eveniment prin diverse acțiuni pro — calitate.

Totodată, Organizația Europeană pentru Calitate (OEC) marchează, tot în luna noiembrie, Săptămâna Mondială a Calității, astfel încât să includă Ziua Mondială a Calității, fiind organizate, cu acest prilej, o serie de acțiuni, ce cuprind seminarii, prelegeri, care oferă, pe lângă recunoașterea calității unui produs sau a unei organizații, și sprijin în realizarea acestui deziderat.

:: Website-ul oficial aici 

Legal Days este un proiect dezvoltat de prof. univ. dr. Cristian Jura cu susținerea Societății de Științe Juridice

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Daniela Niculcea


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.