Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Ziua mondială a calității

09.11.2018 | Cristian JURA, Alina GAJA
Abonare newsletter
Cristian Jura

Cristian Jura

Alina Gaja

2018Ziua mondială a calității este marcată, anual, la data de nouă noiembrie.

Temă pentru 2018: „Calitatea – o chestiune de încredere.

Rațiunea temei de anul acesta constă în faptul că reputaţia este construită pe încredere. Încrederea, la rândul ei, se câştigă foarte greu, putând fi pierdută extrem de uşor. Prin urmare, în 2018, este sărbătorit rolul pe care fiecare organizaţie îl joacă în construirea şi susţinerea încrederii pentru toţi actorii interesaţi: clienţi, furnizori, personal, autorităţi de reglementare, acţionari şi societate.

Organismul responsabil de asigurarea eficienței calității în spațiul european este Organizaţia Europeană pentru Calitate.

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Alina Gaja

***

Cristian Jura

Cristian Jura

Daniela Niculcea

Daniela Niculcea

2017Ziua mondială a calității (World Quality Day) este marcată, anual, la data de nouă noiembrie.

Sediul materiei: Celebrarea acestei zile a avut loc la inițiativa Organizației Națiunilor Unite, în 1990, cu scopul de a promova conștientizarea calității la nivel mondial și de a încuraja creșterea durabilă și prosperitatea economică a tuturor organizațiilor, indiferent de mărimea acestora sau de domeniul lor de activitate.

Temă pentru 2017: „Ce este leadership-ul zilnic?”

Calitatea influențează productivitatea muncii, nivelul prețurilor, performanțele economice ale firmelor, precum și dezvoltarea durabilă, protecția consumatorului și managementul calității.

În această zi, toate organizațiile internaționale și europene care au în centrul activității lor grija pentru calitatea produselor și serviciilor marchează acest eveniment prin diverse acțiuni pro — calitate.

Totodată, Organizația Europeană pentru Calitate (OEC) marchează, tot în luna noiembrie, Săptămâna Mondială a Calității, astfel încât să includă Ziua Mondială a Calității, fiind organizate, cu acest prilej, o serie de acțiuni, ce cuprind seminarii, prelegeri, care oferă, pe lângă recunoașterea calității unui produs sau a unei organizații, și sprijin în realizarea acestui deziderat.

:: Website-ul oficial aici 

Legal Days este un proiect dezvoltat de prof. univ. dr. Cristian Jura cu susținerea Societății de Științe Juridice

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Daniela Niculcea

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week