Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

REFF & ASOCIAȚII organizează Ziua porților deschise

09.11.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

REFF & ASOCIAȚII, societatea de avocați reprezentând DELOITTE Legal în România, își deschide larg porțile pentru studenții Facultății de Drept din anii II, III și IV de studiu, joi, 23 noiembrie 2017, între orele 14:30 – 18:30. Studenții sunt invitați la o sesiune de prezentări ale ariilor de practica de dreptul afacerilor si oportunitățile de internship pe care aceasta le oferă în cursul anului 2018.

În cadrul unor discuții interactive, participanții vor afla de la avocați specializați din fiecare arie de practică în care activează REFF & ASOCIAȚII (Drept societar, Bancar și piețe de capital, Drept Imobiliar, Concurență, Proprietate intelectuală etc.) informații practice despre:
– rolul și specificul activității unui intern / avocat junior în cadrul echipei respective;
– relația de mentorat, sistemul de evaluare și promovare pe care societatea îl aplică

Pentru participarea la eveniment, studenții sunt rugați să se înscrie până la data de 21 noiembrie 2017, completând formularului disponibil aici. Dat fiind numărul limitat de locuri, participarea va fi confirmată via e-mail, până în data de 22 noiembrie 2017.

***

REFF & ASOCIAȚII este societatea de avocați membră a Baroului București, cu o echipă care în prezent numără 73 de avocați, recunoscută pe plan local și internațional, fiind cotată între societățile de avocați de top, în domenii vizând tranzacții imobiliare, drept bancar, piețe de capital și fuziuni și achiziții. REFF & ASOCIAȚII este membră a rețelei internaționale de avocați DELOITTE Legal, care numără peste 1.800 de avocați în 75 de țări. 

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week