Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Florin Ionel Moise, vicepreședinte ANI
14.11.2017 | JURIDICE.ro

Luni, 13 noiembrie 2017, Senatul României a adoptat raportul de numire a lui Florin Ionel Moise în funcția de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate, potrivit știripesupse.ro.

Robert Cazanciuc, președintele Comisiei juridice a Senatului: „Consiliul Naţional de Integritate a adoptat hotărârea de a valida rezultatele concursului pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte al ANI, candidatul declarat admis fiind Moise Florin Ionel. Consiliul a propus Senatului numirea candidatului în funcţia de vicepreşedinte al ANI pentru un mandat de patru ani. În conformitate cu prevederile art. 23 din Legea 144/2017, numirea în funcţie a candidatului admis se face în termen de 15 zile de la validarea rezultatelor concursului. Concursul a avut loc pe data de 1 noiembrie.

:: Rezultatele concursului


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.