Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Invitație de participare la dezbaterea Legilor Justiției

15.11.2017 | JURIDICE.ro

Marți, 14 noiembrie 2017, în contextul dezbaterilor privind modificarea unor acte normative cu impact asupra profesiei de avocat, Baroul București, împreună cu Uniunea Națională a Barourilor din România, a invitat avocații din București, potrivit unui comunicat semnat de av. Ion Dragne, Decan:
– să își exprime disponibilitatea de a reprezenta profesia de avocat în cadrul dezbaterilor parlamentare privitoare la Legile Justiției și alte acte normative importante, prin transmiterea unui mesaj la adresa de contact secretariat@baroul.bucuresti.ro;
– să comunice către Baroul București propuneri și observații cu privire la proiectele de lege aflate deja în dezbatere, la aceeași adresă de email, pentru a fi preluate și susținute de către reprezentanții UNBR.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership