Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Invitație de participare la dezbaterea Legilor Justiției

15.11.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Marți, 14 noiembrie 2017, în contextul dezbaterilor privind modificarea unor acte normative cu impact asupra profesiei de avocat, Baroul București, împreună cu Uniunea Națională a Barourilor din România, a invitat avocații din București, potrivit unui comunicat semnat de av. Ion Dragne, Decan:
– să își exprime disponibilitatea de a reprezenta profesia de avocat în cadrul dezbaterilor parlamentare privitoare la Legile Justiției și alte acte normative importante, prin transmiterea unui mesaj la adresa de contact secretariat@baroul.bucuresti.ro;
– să comunice către Baroul București propuneri și observații cu privire la proiectele de lege aflate deja în dezbatere, la aceeași adresă de email, pentru a fi preluate și susținute de către reprezentanții UNBR.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate