Notari publici
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

O delegație a UNNPR a participat la lucrările Reuniunilor Instituționale ale Uniunii Internaționale a Notariatului
15.11.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marți, 14 noiembrie 2017, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a informat că în perioada 8-11 noiembrie 2017 au avut loc la Cancun (Mexic), lucrările Reuniunilor Instituționale ale Uniunii Internaționale ale Notariatului, manifestare de interes profesional al cărei obiectiv se subscrie obiectivului general al organizației mamă, respectiv promovarea, coordonarea și dezvoltarea activității notariale pe plan internațional, potrivit unui comunicat.

Corpul notarilor publici din România a fost reprezentat la lucrări de o delegație condusă de Dumitru Viorel Mănescu, președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, membru în Consiliul General al UIN și în Adunarea Notariatelor membre, precum și de Ion Marin, prim-vicepreședintele UNNPR, membru în Consiliul General al UIN.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate