Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

Ministerul Sanătății. Procedura de licitație electronică pentru achiziția vaccinului antigripal, finalizată


20 noiembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Vineri, 17 noiembrie 2017, Ministerul Sănătății a informat că s-a încheiat procedura de licitație electronică pentru achiziția vaccinului antigripal, potrivit unui comunicat al MS.

După 10 zile de la încheierea procedurii de licitație electronică, perioadă prevazută prin lege pentru formularea contestațiilor, va fi semnat acordul-cadru și contractele subsecvente în baza cărora vor fi livrate vaccinurile antigripale.

Florian Bodog, ministrul Sănătății: „Încheiem acorduri-cadru  pentru toate vaccinurile, în așa fel încât să nu mai ajungem în situația ca, la inceputul anului viitor, din cauza faptului că nu a pornit procedura de achiziție, să ne confruntăm din nou cu lipsa de vaccinuri.  Termenele de livrare vor fi stabilite astfel încât  să existe predictibilitate în ceea ce privește necesarul de vaccinuri, iar livrarea  să fie facută în funcție de necesarul  stabilit de Institutul Național de Sănătate Public.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică