Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

CSM. Perioadele de desfășurare a adunărilor generale ale instanțelor și parchetelor
21.11.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 16 noiembrie 2017, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit perioadele de desfăşurare a adunărilor generale ale instanţelor şi parchetelor, în vederea dezbaterii şi aprobării rapoartelor de bilanţ aferente anului 2017, conform celor propuse în cadrul Comisiei nr. 2 din şedinţa de la data de 8 noiembrie 2017, după cum urmează (unanimitate):
– 15-26 ianuarie 2018 – adunările generale ale judecătoriilor, respectiv ale parchetelor de pe lângă judecătorii;
– 29 ianuarie – 9 februarie 2018 – adunările generale ale tribunalelor, respectiv ale parchetelor de pe lângă tribunale;
– 12-23 februarie 2018 – adunările generale ale curţilor de apel, respectiv ale parchetelor de pe lângă curţile de apel.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât următoarele (unanimitatea voturilor valabil exprimate: 15 voturi DA, 1 vot NUL)
– comunicarea perioadelor de întrunire a adunărilor generale ale instanţelor şi parchetelor şi a structurii recomandate a raportului de bilanţ către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea stabilirii de către aceste instituţii a datei la care se vor întruni adunările lor  generale în scopul aprobării propriilor rapoarte anuale de activitate;
– transmiterea prin circulară a hotărârii Plenului Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la propunerile de mai sus către toate instanţele judecătoreşti şi parchetele de pe lângă acestea.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 15)

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.