Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Ziua industrializării Africii
20.11.2018 | Cristian JURA, Daniela NICULCEA

JURIDICE - In Law We Trust
Cristian Jura

Cristian Jura

Daniela Niculcea

Daniela Niculcea

2018: Ziua industrializării Africii este marcată, anual, la data de 20 noiembrie.

Tema pentru 2018: „Promovarea lanțurilor de valori regionale în Africa: o cale de accelerare a transformării structurale a Africii, a industrializării și a producției farmaceutice”.

Industrializarea, cu legături puternice cu economiile naționale, va ajuta țările africane să atingă rate de creștere ridicate, să-și diversifice economiile și să-și reducă expunerea la șocuri externe. Acest lucru va contribui în mod substanțial la eradicarea sărăciei prin crearea de locuri de muncă și crearea de bogății. Succesul programului de industrializare din Africa va necesita crearea unui mediu favorabil care să sporească capacitatea internă în ceea ce privește infrastructura fizică și socială, capitalul uman, sistemele financiare, cercetarea și dezvoltarea (R & D), tehnologia și guvernanța.

Subliniind oportunitatea de a identifica acțiuni și politici inovatoare, bazate pe soluții, pentru a promova producția farmaceutică pe continent, Ziua industrizării Africii din 2018 se va concentra pe „Promovarea lanțurilor de valori regionale în Africa: o cale de accelerare a transformării structurale, a industrializării și a producției farmaceutice” , în contextul Acordului Africa de comerț liber continental (AfCFTA) și al celui de-al treilea deceniu de dezvoltare industrială pentru Africa (IDDA III).

Industria farmaceutică constituie un factor important în avansarea dezvoltării continentului. Într-un studiu bazat pe datele de la Banca Africană de Dezvoltare, Banca Mondială și Organizația Mondială a Sănătății, printre altele, valoarea industriei farmaceutice din Africa a fost estimată să fi crescut la 20,8 miliarde USD în 2013 de la doar 4,7 miliarde de dolari cu un deceniu mai devreme, de încetinire: până în 2020, previziunile au pus piața anuală în valoare de la 40 miliarde dolari la 65 miliarde dolari.

Producerea de medicamente în imediata vecinătate a locurilor unde acestea sunt necesare poate contribui la îmbunătățirea rezultatelor în materie de sănătate și are potențialul de creare de locuri de muncă într-o industrie bazată pe cunoaștere, făcând parte integrantă din atingerea obiectivelor privind dezvoltarea durabilă, precum și Agenda 2063 a Africii. pentru ca industria farmaceutică să-și atingă întregul potențial în ceea ce privește abilitarea economiilor africane, este necesar să se sublinieze importanța sectorului și cerința unui sprijin mai mare pentru dezvoltarea sa pe termen lung.

***

2017: Ziua industrializării Africii (Africa Industrialization Day) este marcată, anual, la data de 20 noiembrie.

Sediul materiei: Adunarea Generală a ONU a decis, la data de 22 decembrie 1989, prin Rezoluția 44/237, să fie instituită această dată, în scopul mobilizării eforturilor comunității internaționale pentru dezvoltarea Africii.

Tema din acest an este: “African Industrial Development: A Pre-Condition for an Effective and Sustainable Continental Free Trade Area (CFTA)”.

:: Website-ul oficial aici

Legal Days este un proiect dezvoltat de prof. univ. dr. Cristian Jura cu susținerea Societății de Științe Juridice

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Daniela Niculcea, Facultatea de Drept, Universitatea din București, Internship la Societatea de Științe Juridice (SSJ)

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.