Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Consiliul Concurenței. Investigație pe piața vopselelor auto


22 noiembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 20 noiembrie 2017, Consiliul Concurenței a informat că a declanșat o investigație privind posibila încălcare a legislaţiei în domeniul concurenţei pe piața vopselelor auto de amestec pentru retuș (Mixing System) din România, potrivit unui comunicat al CC.

Sunt vizate posibile practici anticoncurențiale ce constau în încheierea unui contract de distribuție exclusivă între doi concurenți, Policolor SA și BASF COATINGS SERVICES GMBH – Austria, precum și refuzul concertat al celor doi de a furniza produse unui client. S-au efectuat inspecţii inopinate la sediile companiile Policolor SA și BASF SRL România , iar documentele ridicate se află în analiza autorităţii române de concurenţă, în cadrul procedurilor specifice.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică