Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
 1 comentariu

Ionuț Mișa: Suntem determinați să facem simplificările necesare în ceea ce privește legislația fiscală
23.11.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Fiscalitate
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 22 noiembrie 2017, Ionuț Mișa, ministrul Finanțelor Publice, s-a întâlnit cu Monica Bhatia, Președintele Forumului Global privind Transparența și Schimbul de Informații Fiscale din cadrul OECD, în contextul organizării la București, sub egida Forumului Global şi a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, a Seminarului de Formare în domeniul Schimbului de Informaţii, potrivit unui comunicat al MFP.

Ionuț Mișa: “Trebuie să subliniez că mă bucură faptul că Seminarul de Formare în domeniul Schimbului de Informaţii se desfăşoară în România în aceste zile, fapt ce confirmă atenţia deosebită pe care Guvernul României o acordă acestui segment. Întăresc și cu acest prilej dorința de a menține deschis canalul de comunicare între partea română și reprezentanții Forumului Global și ai OECD. Vom fi la fel de activi și în viitor pentru că suntem determinați să facem simplificările și îmbunătățirile necesare în ceea ce privește legislația fiscală, astfel încât să fim în deplin acord cu reglementările OECD. Următorul pas este acela ca România să devină membru cu drepturi depline al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică și, de aceea, depunem toate eforturile necesare în acest sens.”

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti