Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro


Print Friendly, PDF & Email

Decrete de decorare – 23 noiembrie 2017
23.11.2017 | JURIDICE.ro

Joi, 23 noiembrie 2017, Klaus Iohannis, Președintele României, a semnat decretele de decorare a domnului Bogdan Marius Chiriţoiu, a domnului Mihai Berinde, a domnului Frédéric Jenny, a doamnei Daniela Victoria Bădilă și a domnului Andrei Pufulescu, potrivit ununi comunicat al Administrației Prezidențiale.

Astfel, cu prilejul aniversării  a 20 de ani de la înfiinţare, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia semnificativă la protejarea şi stimularea concurenţei pe piaţa  românească în vederea dezvoltării unui mediu concurenţial adecvat, pentru o promovare cât mai bună a intereselor consumatorilor, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit:
– Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, domnului Bogdan Marius Chiriţoiu, preşedinte al Consiliului Concurenţei;
– Ordinul Național „Steaua României” în grad de  Cavaler, domnului Mihai Berinde și domnului Frédéric Jenny;
– Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, doamnei Daniela Victoria Bădilă și domnului Andrei Pufulescu.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.