Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Bogdan Chirițoiu, decorat cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler
23.11.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 23 noiembrie 2017, dr. Bogdan Marius Chiriţoiu, preşedinte al Consiliului Concurenţei, a fost decorat de Klaus Iohannis, Președintele României, cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler.

Klaus Iohannis a declarat, potrivit unui comunicat al CC: ”Doresc să felicit Consiliul Concurenței pentru efortul susținut în slujba economiei românești, în acord cu principiile de piață liberă care primează în Uniunea Europeană și în economiile dezvoltate ale lumii.

Am ajuns astăzi, după un sfert de secol, într-o etapă în care putem spune că avem o economie de piață și instituții consolidate, după un parcurs de tranziție deloc simplu. În toată această perioadă, autoritățile de reglementare au avut un rol deosebit de important, pe care Consiliul Concurenței l-a probat și sper să o facă și în continuare.

Pentru economia României, este esențială manifestarea unei concurențe deschise, oneste și echitabile, astfel încât mediul de afaceri să se dezvolte prin forțe proprii, dar și prin realizări autentice.

Concurența este factorul cheie în manifestarea libertății economice și în asigurarea prosperității.

În acest sens, sunt convins că și în viitor Consiliul Concurenței va face proba profesionalismului său, la cel mai înalt nivel, astfel încât concurența să furnizeze cât mai mulți anticorpi necesari unei economii sănătoase și dinamice. 

Mediul de afaceri are nevoie de reguli clare, predictibile, și de autorități transparente care să aplice aceste reguli. În același timp, bunăstarea consumatorilor depinde, într-o măsură importantă, și de vigilența și corectitudinea cu care dumneavoastră vă desfășurați activitatea.

Îi felicit pe reprezentanții Consiliului Concurenței pe care i-am decorat astăzi și îi încurajez să-și desfășoare cu aceeași responsabilitate și determinare  activitatea în domeniul concurenței, în beneficiul unei economii libere, în care companiile să aibă un cadru corect pentru a prospera și, odată cu ele, întreaga societate.

Vă felicit și vă mulțumesc!”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate