Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Exercițiul tehnico-tactic Prevenirea şi stingerea incendiilor si acordarea primului ajutor la SNPAP Tîrgu Ocna


23 noiembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 23 noiembrie 2017, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna în colaborare cu Detașamentul de Pompieri Onești a organizat exercițiul tehnico-tactic cu tema ”Prevenirea şi stingerea incendiilor si acordarea primului ajutor”, la care a participat întreg efectivul de elevi și profesori, potrivit unui comunicat.

Exercițiul a debutat cu simularea unui incendiu în camera centralei termice din pavilionul A de cazare elevi, simularea unui accident în care a fost implicat un elev rămas imobilizat în cameră și evacuarea întregului colectiv de elevi și profesori.

Ulterior desfășurării exercițiului, reprezentanții Detașamentului de pompieri Onești au prezentat elevilor modalitatea de intervenție în vederea stingerii incendiului, evacuării persoanelor și bunurilor din clădirea afectată, precum și salvarea și acordarea primului ajutor elevului rămas imobilizat în camera în urma accidentării și fracturării unui picior.

Exercițiul a avut ca principal obiectiv cunoaşterea modului de acţiune în diferite situaţii de urgenţă şi însuşirea de către elevi a unui minim de cunoştinţe necesare acordării primului ajutor.

Conducerea Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna conştientizează utilitatea organizării unor astfel de activităţi în vederea dezvoltării competenţelor profesionale şi umane necesare viitorilor agenţi de penitenciare, atât din punct de vedere social cât şi profesional.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii