Secţiuni » Notari publici
Notari publici

Peste 400 de notari vor participa la cel de-al XIV-lea Congres al Notarilor Publici din România


21 noiembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

In perioada 24-25 noiembrie 2017, Centrul de conferinte Auditorium Pallady din Bucuresti va gazdui lucrarile celui de-al XIV-lea Congres al Notarilor Publici din Romania, potrivit unui anunt al Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania.

Congresul Notariatului Roman – forum in care sunt adoptate hotarari cruciale pentru profesia notariala se afla la cea de a XIV-a editie, bucurandu-se de participarea reprezentantilor tuturor Camerelor Notariale din tara. Peste 400 de notari vor dezbate, timp de doua zile, probleme de interes major pentru profesie, dintre care amintim: pregatirea profesionala continua, asigurarea echilibrului deontologic in profesie si sistemul profesional de asigurari sociale.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică