Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

DELOITTE România anunță un nou partener coordonator al practicii de Consultanță
27.11.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

DELOITTE România anunță că, începând din luna decembrie, Dinu Bumbăcea se va alătura conducerii firmei pe poziție de partener coordonator al practicii de Consultanță. Oana Petrescu, care a coordonat practica de Consultanță a firmei în ultimii cinci ani, se va dedica unei cariere antreprenoriale de consultanță și turnaround management.

Oana Petrescu: „Mă bucur că Dinu a acceptat sa preia conducerea practicii de consultanță a DELOITTE. Dinu este un profesionist remarcabil, foarte experimentat și bine ancorat în mediul de business românesc. Am convingerea că sub conducerea sa, DELOITTE Consultanță va continua să se dezvolte în acele arii în care am început să clădim, respectiv tehnologie, servicii financiar-bancare și due diligence comercial și să scaleze impactul serviciilor DELOITTE în zonele în care compania excelează deja, precum consultanța pentru companii în creștere accelerată, energie și sustenabilitate sau sector public”.

Oana Petrescu este unul dintre cei mai respectați experți de turnaround și creștere profitabilă din România, cu o contribuție semnificativă în consolidarea peisajului financiar și de business din România. Expertiza Oanei Petrescu de bancher, auditor și consultant a susținut alinierea strategică a echipelor interdisciplinare DELOITTE în domeniul politicilor publice, bunei guvernanțe și soluțiilor de creștere și eficiență. În plus, Oana a avut o contribuție decisivă în legătură cu deschiderea Centrului global de tehnologie al DELOITTE în România la începutul acestui an.

Dinu Bumbăcea la preluarea mandatuluiSunt onorat să mă alătur liderului global în Consultanță și doresc totodată să mulțumesc Oanei pentru că lasă în urmă o echipă experimentată și bine ancorată în piața de consultanță din România și un număr important de clienți care consideră DELOITTE un partener de încredere pentru realizarea planurilor lor în România. Am încredere că, alături de o echipă sudată, versatilă și motivată, orientată spre rezultat și capabilă să se reinventeze ori de câte ori va fi nevoie, vom putea replica succesul global pe plan local. La nivel personal sunt încântat să mă alătur unui grup de parteneri cu o reputație solidă în piață și cu un set de valori similare.

Dinu Bumbăcea are o experiență solidă de peste 24 de ani, din care 17 la nivel de partener. Pe parcursul carierei sale, Dinu a coordonat numeroase proiecte de consultanță în România, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Rusia, Uzbekistan și Kazahstan. Dinu este specializat în servicii financiare, industria petrolieră, industria telecomunicațiilor, sectorul public, industria farmaceutică și fonduri de investiții.

Alexandru Reff, country managing partner DELOITTE România: “Îi sunt recunoscător Oanei Petrescu pentru contribuția sa la construirea echipei și pentru transformarea pe care a imprimat-o practicii în vremuri dificile. Oana este un profesionist excepțional, respectat de întreaga comunitate de afaceri, care a construit o practică de consultanță solidă și profitabilă și a reprezentat firma cu distincție în toți acești ani. În același timp sunt deosebit de încântat să urez bun venit unui lider cu experiența, calitățile și reputația lui Dinu. Sunt încredințat că Dinu va avea o contribuție majoră în împlinirea aspirațiilor noastre de avea un impact semnificativ și de durată în afacerile clienților noștri, în carierele colegilor și în societate. Dinu promovează un leadership bazat pe valori autentice care va întări cultura noastră.”

Cu o echipă de aproape 700 de angajați, DELOITTE România este coordonată în prezent de 18 parteneri și 32 directori.

###

Numele DELOITTE se referă la organizația DELOITTE Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”), o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, rețeaua globală de firme membre și persoanele juridice afiliate acestora. DTTL și firmele sale membre sunt entități juridice separate și independente. DTTL (numit în continuare și „DELOITTE Global”) nu furnizează servicii către clienți.

DELOITTE furnizează clienților din sectorul public și privat din industrii variate servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și de managementul riscului, servicii de taxe și alte servicii adiacente. Patru din cinci companii prezente în Fortune Global 500® sunt clienți DELOITTE, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a rezolva probleme de business complexe.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti