Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANOSR solicită Parlamentului să renunțe la inițiativa de a modifica Legile Justiției

28.11.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Luni, 27 noiembrie 2017, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România a solicitat Parlamentului României să renunțe la inițiativa de a modifica Legile Justiției precum și alte acte normative, între care Ordonanța nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, potrivit unui comunicat ANOSR.

Totodată, ANOSR si-a exprimat dezamăgirea cu privire la ignorarea de către Guvernul și Parlamentul României a unor probleme de interes general și și-a exprimat dorința de a intra în dialog cu instituțiile abilitate, în caz contrar alăturându-se acțiunilor de protest desfășurate la nivel național.

ANOSR: „Adoptarea unui set impresionant de măsuri care vizează schimbarea profundă a arhitecturii sistemului de justiție, în lipsa avizului Comisiei de la Veneția și pe fondul unei opoziții vehement, bazată pe argumente temeinice, din partea organizațiilor reprezentative din domeniul justiției, constituie un fapt inadmisibil într-un stat de drept, membru în Uniunea Europeană.”

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week