Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Consiliul comun Universitatea din București – Universitatea de Stat din Moldova
28.11.2017 | Irina RÎMARU

JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Vineri, 24 noiembrie 2017, la București, a avut loc cea de-a patra ședința comună a Consiliilor Facultății de Drept a Universității din București și a Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, potrivit unui comunicat.

Principalul punct de discuție a constat în colaborarea dintre cele două facultăți.

În acest context, a fost subliniat, în primul rând, că la data de 23 noiembrie 2017, Consiliul Facultății de Drept al Universității din București a votat în unanimitate în favoarea continuării participării Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova la Hexagonul Facultăților de Drept, cu drepturi depline.

De asemenea, au fost purtate discuții despre mobilitățile cadrelor didactice începute între cele două facultăți, mobilitățile studențești, schimburile de cărți, conferințele științifice comune, și colaborarea în cadrul revistelor de specialitate. Reprezentanții Consiliului au formulat propuneri despre începerea unei colaborări în domeniul doctoratelor, subliniind posibilitatea redactării tezelor în cotutelă.

Ulterior ședinței comune, membrii Consiliului Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova au luat parte la evenimentul aniversar dedicat profesorului Nicolae Volonciu, oferindu-i acestuia o diplomă de excelență și subliniind contribuția importantă pe care domnia sa a avut-o și cu privire la formarea juriștilor din Republica Moldova.

Irina Rîmaru

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.