Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Valoarea punctului de amendă, plafonată
28.11.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 28 noiembrie 2017, Ministerul Afacerilor Interne a transmis Ministerului Finanțelor Publice o propunere potrivit căreia valoarea punctului de amendă ar urma să fie menținută la valoarea de 145 de lei pe parcursul anului 2018, potrivit agerpres.ro.

Măsura vine in contextul în care luni, 27 noiembrie 2017, Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii și Justiției Sociale, a declarat că salariul minim brut garantat urmează să se majoreze până la valorea de 1900 de lei, majorarea fiind necesară pentru evitarea diminuării veniturilor angajaților ca urmare a transferului contribuțiilor sociale din sarcina angajatorului în sarcina angajatului începând cu data de 1 ianuarie 2018, potrivit agerpres.ro.

În prezent, valoarea punctului de amendă este egală cu 10% din valoarea salariului minim brut garantat în plată pe țară.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate