Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Circuit fraudulos de tranzacționare fictivă de bunuri și servicii, identificat de inspectorii ANAF


29 noiembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marți, 28 noiembrie 2017, Agenția Națională de Administrare Fiscală a informat că inspectorii antifraudă fiscală din cadrul ANAF au identificat un circuit fraudulos de tranzacționare fictivă de bunuri și servicii format din 29 de operatori economici, care a cauzat bugetului general consolidat al statului un prejudiciu total de 25392665 lei, prin diminuarea bazei impozabile a profitului și deducerea nelegalã a TVA, potrivit unui comunicat ANAF.

În cauză au fost sesizate organele de cercetare penală competente, în vederea stabilirii existenței sau inexistenței elementelor constitutive ale unor infracțiuni economico-financiare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii