Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Victor Negrescu: Viitorul Europei este legat de capacitatea sa de inovare

29.11.2017 | JURIDICE.ro

Marți, 28 noiembrie 2017, Victor Negrescu, ministru delegat pentru Afaceri Europene, a declarat, la a noua ediție a Summit-ului European privind Inovarea, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe: „Viitorul Europei este legat de capacitatea sa de inovare, de transformare a marilor idei în produse și servicii care să creeze creștere economică și locuri de muncă. Inovația este astăzi fragilă, dar împreună, la nivel european, putem să o facem mai puternică. Este timpul ca energiile noastre creative să fie unite, folosind, fără discriminare, resursele existente în toată Uniunea Europeană. Așa cum a menționat și comisarul european Günther Oettinger, responsabil pentru buget şi resurse umane, este nevoie ca viitorul buget european să scoată în evidență valoarea adăugată europeană a finanțării, iar politica de coeziune poate aduce o plusvaloare reală în termeni de inovare.

România este o țară care are resursele de creativitate necesare pentru a aduce o contribuție în plan european, în vederea elaborării unor politici eficiente în domeniu, iar inovarea se va număra și printre tematicile aflate pe agenda de lucru a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership