Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Victor Negrescu: Viitorul Europei este legat de capacitatea sa de inovare
29.11.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marți, 28 noiembrie 2017, Victor Negrescu, ministru delegat pentru Afaceri Europene, a declarat, la a noua ediție a Summit-ului European privind Inovarea, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe: „Viitorul Europei este legat de capacitatea sa de inovare, de transformare a marilor idei în produse și servicii care să creeze creștere economică și locuri de muncă. Inovația este astăzi fragilă, dar împreună, la nivel european, putem să o facem mai puternică. Este timpul ca energiile noastre creative să fie unite, folosind, fără discriminare, resursele existente în toată Uniunea Europeană. Așa cum a menționat și comisarul european Günther Oettinger, responsabil pentru buget şi resurse umane, este nevoie ca viitorul buget european să scoată în evidență valoarea adăugată europeană a finanțării, iar politica de coeziune poate aduce o plusvaloare reală în termeni de inovare.

România este o țară care are resursele de creativitate necesare pentru a aduce o contribuție în plan european, în vederea elaborării unor politici eficiente în domeniu, iar inovarea se va număra și printre tematicile aflate pe agenda de lucru a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate