Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CE a lansat serviciul URBIS
01.12.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Miercuri, 29 noiembrie 2017, Comisia Europeană a informat că în cadrul „Forumului Orașelor” 2017 de la Rotterdam a fost lansat serviciul URBIS („Urban Investment Support”), potrivit unui comunicat CE.

Serviciul URBIS este constituit din experți ai Băncii Europene de Investiții și va oferi sprijin pentru:
– îmbunătățirea strategiei de investiții a unui oraș;
– aducerea proiectelor și a programelor de investiții într-un stadiu de rentabilitate;
– explorarea oportunităților de finanțare prin Fondul european pentru investiții strategice (FEIS), prin fondurile politicii de coeziune sau prin ambele posibilități combinate;
– oferirea de sprijin în cadrul lucrărilor pregătitoare pentru platformele de investiții și mecanismele care combină fondurile, asigurarea legăturii cu intermediarii financiari și crearea de modalități de implementare a acestor mecanisme;
– dezvoltarea unor modalități de finanțare care să vizeze reducerea sarcinii asupra datoriei publice locale și facilitarea accesului la finanțare al întreprinderilor municipale și al furnizorilor de servicii urbani privați.

Corina Crețu, comisar european responsabil pentru politica regională: „Avem obiective ambițioase pentru dezvoltarea urbană durabilă în cadrul Agendei urbane a UE, iar URBIS ne va ajuta să le atingem. Mulțumită acestei inițiative, orașele vor beneficia de sprijinul necesar pentru a crea noi oportunități pentru locuitorii lor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate