Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

MJ. Selecție experți. UPDATE: Prelungire termen

19.12.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

18 decembrie 2017: Ministerul Justiției a informat ca termenul pentru înscriere a fost prelungit până la data de 21 decembrie 2017, potrivit unui comunicat.

***

8 decembrie 2017: Ministerul Justiției a publicat o erată potrivit căreia termenul pentru depunerea ofertelor se prelungește până la data de 15 decembrie 2017, ora 11:00.

***

4 decembrie 2017: Ministerul Justiției a lansat o solicitare de ofertă pentru contractarea serviciilor a 4 experți care să presteze servicii de consultanţă şi formare profesională specializată în cadrul proiectului „Seminar european – Cooperarea dintre statele membre ale Uniunii Europene în vederea soluționării cauzelor civile referitoare la deplasarea sau reținerea ilicită a unui copil”, finanțat din fonduri nerambursabile prin Programul „Justiție” 2015 al Comisiei Europene, potrivit unui comunicat MJ.

Ofertele se vot transmite până la data de 11 decembrie 2017, ora 13.00.

:: Caiet de sarcini
:: Formular

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week