Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INR. Concurs sau examen pentru dobândirea calității de notar stagiar – 21 februarie 2018. UPDATE: Taxa de înscriere. Candidații. Desfășurarea probelor. Repartizarea în săli. Subiecte și barem. Rezultatele. Soluționarea contestațiilor
09.03.2018 | JURIDICE.ro

9 martie 2018: Joi, 8 martie 2018, Institutul Notarial Român a publicat Hotărârile Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România privind validarea rezultatelor concursului din 21 februarie 2018.

:: Hotărârile

****

5 martie 2018: Duminică, 4 martie 2018, Institutul Notarial Roman a publicat un tabel cuprinzând rezultatele contestațiilor depuse la concursul / examenul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

:: Rezultate contestații

***

26 februarie 2018: Duminică, 25 februarie 2018, Institutul Notarial Roman a publicat rezultatele concursului / examenului pentru dobândirea calității de notar stagiar.

:: Rezultatele

***

23 februarie 2018: Institutul Notarial Roman a publicat baremul de corectare definitiv.

:: Grila 1
:: Grila 2

***

21 februarie 2018: Institutul Notarial Roman a publicat subiectele, baremul și un anunț privind depunerea contestațiilor.
:: Subiecte și barem setul 1
:: Subiecte și barem setul 2
:: Model contestație
:: Anunț contestații

***

15 februarie 2018: Institutul Notarial Roman a publicat repartizarea în săli a candidaților.

:: Repartizarea în săli

***

9 februarie 2018: Institutul Notarial Roman a publicat lista finală a candidaților admiși în vederea participării la concurs / examen.
:: Soluționarea contestațiilor
:: Lista finală

***

2 februarie 2018: Institutul Notarial Roman a publicat lista candidaților admiși în vederea participării la concurs / examen, precum și un anunț cuprinzând detalii privind desfășurarea probelor.
:: Candidații
:: Desfășurarea concursului / examenului

***

20 decembrie 2017: Institutul Notarial Roman a anunțat că valoarea taxei de înscriere la examen/concurs este de 3500 de lei, potrivit unui anunț.

***

4 decembrie 2017: Institutul Notarial Roman a anunțat că organizează la data de 21 februarie 2018 examen sau concurs pentru dobândirea calității de notar stagiar, potrivit unui comunicat.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.