Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Avocatul Poporului. Recomandare ref. cazul unui minor care s-a sinucis într-un centru de plasament
05.12.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Luni, 4 decembrie 2017, Avocatul Poporului a publicat o recomandare adresată directorului general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, ca urmare a unei anchete în cazul unui minor de 13 ani care s-a sinucis în Centrul de plasament „Casa Noastră” Zăgujeni, în luna octombrie a anului 2017.

Astfel, printre altele, Avocatul Poporului recomandă redimensionarea schemei de personal a instituției și demararea unor concursuri pentru ocuparea posturilor vacante, astfel încât minorii să fie supravegheați corespunzător.

:: Recomandarea

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate