Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

ANSVSA. Acțiuni de control specifice sărbătorilor de iarnă. UPDATE: Primele rezultate


29 decembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

28 decembrie 2017: Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat că, urmare a deficiențelor constatate, în perioada 30 noiembrie – 20 decembrie 2017, au fost aplicate 538 de amenzi contravenţionale, în valoare totală de 561.100 lei, au fost emise 5 ordonanţe de suspendare a activităţii și 21 de ordonanţe de interzicere a activităţii, potrivit unui comunicat.

În cadrul acțiunii, au fost  verificate 5975 de unităţi înregistrate /autorizate sanitar veterinar.

***

4 decembrie 2017: Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat că va demara ample acțiuni de  control în perioada 4 decembrie 2017 – 8 ianuarie 2018, potrivit unui comunicat.

Obiectivele vizate în cadrul acestor acțiuni sunt: târgurile de animale, pieţele agro-alimentare, abatoare, unităţile de tranşare a cărnii, unităţile de procesare şi depozitare a alimentelor de origine animală,unităţile de vânzare cu amănuntul (carmangerii, măcelării, unităţi de alimentaţie publică, pizzerii, cantine, unităţi de tip catering, cofetării, patiserii, laboratoare de cofetărie/patiserie, pensiuni turistice, unităţi de tip hipermarket/supermarket, magazine alimentare etc.).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică