Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

INM. Seminar pentru magistrați – Budapesta, 23-24 februarie 2018. UPDATE: Rezultatele. Reluare procedură. Nu au fost înregistrate candidaturi
12.02.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Concurență, Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

9 februarie 2018: Institutul Național al Magistraturii a anunțat că nu au fost depuse candidaturi, potrivit unui comunicat.

***

29 ianuarie 2018: Institutul Național al Magistraturii a anunțat relansarea procedurii de selecție în vederea participării la seminarul „National Judges and Antitrust Damages Litigation”, care se va desfășura la Budapesta (Ungaria), în perioada 23-24 februarie 2018, potrivit unui comunicat.

Seminarul se adresează cu precădere judecătorilor din cadrul secțiilor de contencios administrativ ale Curții de Apel București și Înaltei Curți de Casație și Justiție. Potrivit informațiilor trimise de organizatori, seminarul se adresează magistraților care soluționează cauze privind deciziile autorității naționale de concurență sau soluționează în ultimă instanță cauze în materia dreptului concurenței – inclusiv antitrustul și ajutorul de stat.

Seminarul se va desfășura în limba engleză, fiind disponibil un loc.

Data limită pentru înscriere este 4 februarie 2018.

***

8 ianuarie 2018: Institutul Național al Magistraturii a informat că magistratul selectat în vederea participării la lucrările seminarului este judecător Simona-Florica Nicolau, Tribunalul Vrancea, potrivit unui comunicat.

Candidații din lista de rezervă pentru acest seminar sunt următorii:
Bogdan Cristea – Curtea de Apel București
– Cristina Farcaş-Şurpanu – Tribunalul București
Madalina-Elena Grecu – Înalta Curte de Casație și Justiție
– Mircea Epuran – Tribunalul Ilfov.

***

7 decembrie 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat lansarea procedurii de selecție în vederea participării la seminarul National Judges and Antitrust Damages Litigation, care se va desfășura la Budapesta (Ungaria), în perioada 23-24 februarie 2018, potrivit unui comunicat.

Seminarul se va desfășura în limba engleză și se adresează judecătorilor și procurorilor, cu precădere judecătorilor care au în competenţă soluţionarea cauzelor în domeniul dreptului concurentei şi care au experienţă în această materie.

Pentru magistrații români, organizatorii pun la dispoziție un loc, termenul limită pentru înscriere fiind 18 decembrie 2017, inclusiv.

Organizatorii vor acoperi următoarele cheltuieli: costul cazării pentru trei nopți, cina de bun-venit și mesele de prânz din zilele de 23-24 februarie 2018. Cu privire la transport, cotul biletelor de avion la clasa economică va fi suportat de catre participanți, urmând a fi rambursat ulterior, cu condiția ca persoana să fie prezentă la toate lucrările seminarului. Nu se decontează alte cheltuieli ocazionate de participarea la seminar.

:: Formular de înscriere
:: Informații seminar

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti