« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti
 

CE. Parteneriatele interregionale pentru proiecte inovatoare
08.12.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Joi, 7 decembrie 2017, Comisia Europeană a anunțat parteneriatele interregionale care vor beneficia de un sprijin adaptat în cadrul unei noi acțiuni-pilot finanțate de UE pentru proiecte inovatoare potrivit unui comunicat.

Corina Crețu, comisar european pentru politică regională: „Regiunile cu atuuri concurențiale similare vor fi în măsură să își prezinte proiectele într-un cadru comun mai larg. Cu un sprijin adecvat din partea UE, ideile bune se vor transforma în produse inovatoare, printre care se vor găsi campionii inovării europene de mâine.

Parteneriatele selectate:
– un parteneriat la care participă 8 regiuni, condus de Brabantul de Nord (NL), Flandra (BE) și Norte (PT), va dezvolta proiecte comune în domeniul imprimării 3D;
– un grup de 9 regiuni condus de Flandra (BE) va colabora în sectorul bioeconomiei;
– Bretania (FR), împreună cu 3 regiuni și cu Estonia, se va concentra pe securitatea cibernetică;
– Lombardia (IT) și alte 7 regiuni au ales ca specialitate economia circulară, mai precis defabricarea și refabricarea;
– Toscana (IT), alte 21 de regiuni și Estonia vor întreprinde eforturi comune pentru a dezvolta noi soluții în agricultura de înaltă tehnologie;
– Scoția (UK) și Țara Bascilor (ES) coordonează un grup de 16 regiuni pentru proiecte comune în domeniul energiei din surse regenerabile marine.Regiunea norvegiană Sogn og Fjordane este, de asemenea, asociată.
– Andaluzia (ES) și alte 5 regiuni au ales ca prioritate tematică clădirile sustenabile;
– Andaluzia (ES) și Emilia-Romagna (IT) coordonează un grup de 9 regiuni care va dezvolta proiecte inovatoare în domeniul trasabilității și în cel al volumelor mari de date în industria agroalimentară.

 
Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD